Toelating Podiumklas

De toelatingen van de podium of atelierklas organiseren we op dinsdag 14 februari 2023 van 16:00 tot 18:00 of woensdag 15 februari 2023 van 16:00 tot 18:00. Je kunt je inschrijven voor podium- of atelierklas. Een paar dagen voorafgaand aan de toelating ontvangt u een bevestiging. De voorbereidingen voor de verschillende toelatingen vind je hieronder. 

Binnen enkele dagen na de toelating, in ieder geval voor de centrale aanmeldingsdata, geven de docenten de uitslag aan je door. Per post ontvang je een ticket of certificaat wanneer je toegelaten bent. Een positieve uitslag geeft je de garantie op een plekje op Markenhage, als je ook voldoet aan de toelatingseisen voor Markenhage (en je dus minimaal een mavo-advies hebt).

Aan de cultuurklassen zijn extra kosten verbonden. De kosten bedragen €295 euro per schooljaar, jaarlijks geïndexeerd. 

TOELATING PODIUMKLAS

De toelating bestaat uit drie delen; een drama-, dans- en zangles. 
Voor deze lessen hoef je niets voor te bereiden, we gaan die middag met een groepje aan de slag. Tijdens de drie lessen laat je zien wat je in huis hebt. 

Wij hebben ruimte voor 2 podiumklassen. Wanneer er meer leerlingen toelaatbaar zijn plaatsen we de leerlingen op een wachtlijst. 

Voor andere vragen kun je mailen naar podiumklas@markenhage.nl

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE PODIUMKLAS.