Aanmelden voor toelating Atelierklas

De toelatingen van de podium of atelierklas organiseren we op dinsdag 19 februari of woensdag 20 februari 2018. Op deze dagen starten we om 16.00 uur en eindigen rond 18.00 uur. Je kan je inschrijven voor podium- òf atelierklas. Een paar dagen voorafgaand aan de toelating ontvangt u een bevestiging. De voorbereidingen voor de verschillende toelatingen vind je hieronder. 

Binnen enkele dagen na de toelating, in ieder geval voor de centrale aanmeldingsdata, geven de docenten de uitslag aan je door. Per post ontvang je een ticket of certificaat wanneer je toegelaten bent. Een positieve uitslag biedt nog geen garantie op plaatsing op Markenhage. Je moet namelijk eerst nog worden toegelaten op Markenhage om in een van de cultuurklassen terecht te kunnen komen.

Aan de cultuurklassen zijn extra kosten verbonden. De kosten bedragen 295 euro per schooljaar, jaarlijks geïndexeerd. 

Aanmelden voor de toelatingen kan tot 17 februari 2018

TOELATING ATELIERKLAS

De toelating bestaat uit drie onderdelen; 
- Aan de hand van een opdracht ga je tekenen of schilderen. 
- Je laat je eerder gemaakte beeldende werken aan ons zien, Graag minimaal 5 maar liever meer. ( Denk aan schetsen, fotoś, schilderijen, ruimtelijk werk etc)
- In een kort gesprek vertel jij ons waarom jij zo graag in de atelierklas wil deelnemen. Aan de hand van de kunstwerken die jij meegenomen hebt is vertellen veel gemakkelijker. 

In de atelierklas is er plaats voor 48 leerlingen. Wanneer er meer leerlingen toelaatbaar zijn zal er een loting plaatsvinden. Er zal dan een wachtlijst gevormd worden. 

Vul het formulier hieronder helemaal in om je in te schrijven.