Aanmelden voor toelating Atelierklas

De toelatingen van de podium of atelierklas organiseren we op dinsdag 14 februari 2023 van 16:00 tot 18:00 of woensdag 15 februari 2023 van 13:30 tot 15:30 en van 16:00 tot 18:00. Let op: inschrijven voor de Atelierklas kan tot 12 februari 2023. Je kan je inschrijven voor podium- of atelierklas. Een paar dagen voorafgaand aan de toelating ontvangt u een bevestiging. De voorbereidingen voor de verschillende toelatingen vind je hieronder. 

Binnen enkele dagen na de toelating, in ieder geval voor de centrale aanmeldingsdata, geven de docenten de uitslag aan je door. Per post ontvang je een ticket of certificaat wanneer je toegelaten bent. Een positieve uitslag geeft je de garantie op een plekje op Markenhage, als je ook voldoet aan de toelatingseisen voor Markenhage (en je dus minimaal een mavo-advies hebt).

Aan de cultuurklassen zijn extra kosten verbonden. De kosten bedragen €295 euro per schooljaar, jaarlijks geïndexeerd. 

TOELATING ATELIERKLAS

De toelating bestaat uit drie onderdelen:
- Aan de hand van een opdracht ga je tekenen of schilderen. 
- Je laat je eerder gemaakte beeldende werken aan ons zien, Graag minimaal 5 maar liever meer. (Denk aan schetsen, foto's, schilderijen, ruimtelijk werk etc.)
- In een kort gesprek vertel jij ons waarom jij zo graag in de atelierklas wil deelnemen. Aan de hand van de kunstwerken die jij meegenomen hebt is vertellen veel gemakkelijker. 

Wij hebben ruimte voor 2 Atelierklassen. Wanneer er meer leerlingen toelaatbaar zijn zal er een loting plaatsvinden. Er zal dan een wachtlijst gevormd worden. 

Voor andere vragen kun je mailen naar atelierklas@markenhage.nl

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE ATELIERKLAS.