Actueel

Internationaal Theater op De Campus

Notre Dame de Paris – Victor Hugo 
Dinsdag 31 januari 2023 om 11:30 uur en 14:30 uur
Locatie: Campustheater Markenhage/ Michaël/ Orion

Binnenkort zal het Internationaal Theatergezelschap ADG Europe voor de 7e keer   het schooltheater van De Campus aandoen.
Dit keer een reprise van de indrukwekkende, bruisende voorstelling en moderne bewerking van de klassieker Notre Dame de Paris van Victor Hugo.  

Deze Franstalige voorstelling zal worden opgevoerd op dinsdag 31 januari 2023 in het schooltheater. Er zijn die dag 2 voorstellingen in de ochtend en middag om 11:30 uur en 14:30 uur. De voorstelling duurt 90 minuten, opgevolgd door een Q&A met de Franstalige acteurs. 

De ochtendvoorstelling van 11:30 uur is verplicht voor alle Campus leerlingen met Frans in het profiel uit H4 en V4.

De middagvoorstelling van 14:30 uur is verplicht voor de leerlingen met Frans in het profiel uit H5, V5 en facultatief voor de leerlingen uit V6.

Daarnaast zullen ook leerlingen en docenten van het Stedelijk Gymnasium Breda en het Newman College deze voorstelling in het Campus theater bezoeken.


Collega's en gemotiveerde leerlingen (ook van andere scholen uit Breda en omgeving) die graag deze voorstelling willen bijwonen, kunnen zich aanmelden om plaatsen te reserveren. 

Voor meer info of reserveringen, kunt u contact opnemen met Lilian Kremers, docent Frans en coördinator Internationaal Theater op De Campus via l.kremers@markenhage.nl